سلام دوستان این لینک دوست خوبمون را دیدیم دلم نیامد راحت از کنارش بگذرم شما هم بخونید مثل من می شیوید
اینم نوشته ولینک دوست خوبمان دنیای جوانی
http://donyayejavani.parsiblog.com
روز جانباز هم گذشت اما خیلی وقت بود یاد آقای نوباوه افتاده بودم . نمی دونم چرا رسانه ها درموردش چیزی نمی گن ، شاید خودش نمی خواد ولی به هر حال من این مطلب رو از تبیان گرفتم . بازم صد رحمت به این تبیان .
درمان بیژن نوباوه که بر اثر جراحات ناشی از جنگ تحمیلی برای او به وجود آمده است، در بیمارستان آتیه ادامه دارد.
به گزارش مهر، بیژن نوباوه که سالها به عنوان خبرنگار واحد مرکزی خبر سازمان صداوسیما مشغول فعالیت بوده است، در حال حاضر به دلیل جراحات ناشی از جنگ تحمیلی، از شرایط جسمی خوبی برخوردار نیست و برای درمان در بیمارستان آتیه تحت نظر پزشکان معالج قرار دارد.
بیژن نوباوه از جمله خبرنگاران باسابقه تلویزیون به شمار میرود که در زمان جنگ تحمیلی بارها برای تهیه گزارش و خبر به جبهه نبرد اعزام شده بود و به دلیل حضور در خط مقدم جبهه، چندین بار مورد اصابت ترکش و حتی شیمیایی قرار گرفته است که همین مسئله باعث شده بود که هر از چند گاه با مشکل مواجه شود.
نوباوه حدود چهار سال به عنوان خبرنگار اعزامی سازمان صدا و سیما به سازمان ملل متحد، در نیویورک فعالیت کرده است و اخیرا (حدود سه ماه) به عنوان مدیر شبکه تلویزیونی جام جم 2 مشغول فعالیت شده بود.
این خبرنگار صدا و سیما که جانباز هم محسوب میشود، از سوی مسئولان بیمارستان آتیه، ممنوعالملاقات شده است و پزشکان معالج او، دلیل این امر را ضرورت دوری بیمار از هرگونه میکروب یا مواد خارجی و نیز هیجان عنوان می کنند.
اما بر اساس اطلاعاتی که به دست آمده است، مدیر کنونی شبکه جام جم 2، در آزمایشهای انجام شده با مشکل «وای.تی.سی» بالا مواجه است و پزشکان درصدد درمان وی هستند.
بیژن نوباوه :حاضر نیستم صورت خود را به عنوان یک ارزش و ادعا مطرح کنم
سوم شعبان ولادت با سعادت امام و سرور آزادگان بر مهدی فاطمه ارواحنا له الفداء و نایب بر حقش و عموم شیعیان و دوستداران ولایت و امامت
امشب آسمانه همه بر یک نقطه ثابت مانده اند و آن باب خانه فاطمه زهراست چرا که برای زمین میهمانی خواهد رسید که همه به آن عشق می ورزند
روز سوم شعبان سال چهارم هجرى، در بیت عصمت و طهارت نوزادى متولد شد که ولادتش قلبها را مسرور و دیده ها را گریان ساخت. کودک را نزد رسول خدا (ص) آوردند. پیامبر گرامى در گوش راستش اذان و در گوش چپش اقامه گفت و او را (حسین) نامید. جبرئیل و فرشتگان آسمانها براى تهنیت و شادباش به محضر رسول خدا (ص) نازل می شدند و تولد این نوزاد را تبریک می گفتند ولی آنان حامل پیام دیگرى نیز بودند، خبرى که رسول خدا (ص) را بشدت متأثر کرد و اشک از دیدگانش جارى شد: (این کودک را امت تو به قتل می رسانند!).
توصیه های اخلاقی آیت الله جوادی آملی:
کلمه عشق از ((عَشَقه))گرفته شده است. عشقه گیاهی است که در فارسی ،پیچک نامیده می شود.
عشقه کنار ریشه درخت رشد می کندو به دور تنه درخت می پیچد؛ به ط.ری که تنه درخت را کاملا می پوشاند.
عشقه،روز به روز رشد می کند و در مقابل،درختکم کم بر گ هایش زرد و شاخه هایش پژمرده می شودودر نهایت خشک می کردد.1
عشق حقیقی نیزبا جسم انسان چنان می کند که عشقه با درخت.وقتی انسانی به عشق مبتلا شد پیچک عشق در وجود او رشد می کند.هر چه عشق افزایش می یابد،از تناوری درخت جسم کاسته می شود و در عوض،بر شکوفایی و طراوت روح انسان افزوده می شود.
عشق آمد و شد چو خونم اندر رگ و پوست
تا کرد مرا تهی و پرساخت زه دوست
اجزای وجود من همه دوست گرفت
نامیست زه من و برمن و باقی همه اوست2
عشقِ حیوانی شهوت است ؛نه عشق،به تعبیر نظامی:عشق آینه بلند نور است شهرت زه حساب عشق دور است
گاهی انسان نسبت به انسانی دیگر یا مال یا چیز دیگری محبت بسیار پیدا می کند و چهراش زرد می گردد و به اصطلاح؛عاشق او می شود.
چنین حالتی شهود(عشق مجازی) است؛نه عشق حقیقی.
نظامی می گوید:لیلی مریض شد و در دوران بیماری که طراوت خود را از دست داد،مادرش برای شنیدن
وصیت های پایانی او،بر بالینش حاضر شد.لیلی به مادرش گفت:پیام مرا به مجنون برسان و بگو اگرخواستی عاشق شوی؛عاشق مثل من مباش که با یک تمام طراوت خود را از دست می دهد.
عاشق کسی و چیزی باش کهنه مریض شود و نه از بین برود، که او خدا است.
اگر کسی خدا را شناخت و عاشق او شد، بهع دیگری عشق نمی ورزد.3
در ادبیات عرفانی، معشوق حقیقی را ((دل آرام))گویند؛یعنی موجودی کهوقتی دل به او رسید، بیارامد و آرام گیرد.اگرانسان به کسی علاقه پیدا کرد و بعد از وصول به او،آرامش نیافت معلوم می شود عشق اش به او حقیقی نبوده است و این همان معنای قرانی آیه شریفه{الا بذکر الله تطمئن القلوب}4است، که در ادبیات عرفانی وارد گردیده است .
اگر ما شحص و یا چیزی را پیدا کردیم که بعد از وصول به او ،نیازمندیم و ندای{هل من مزید}5سر دادیم، معلوم میشود آنچه دنبالش بوده ایم،رهزن است؛نه معشوق حقیقی.
معشوق حقیقی،ذات اقدس اله است،که انسانبا لقای او به آرامش کامل می رسد.
1-آیت الله جوادی آملی:حکمت عبادت،صفحه 39، با اندکی تصرف
2- النسان الکامل،عزیز الدین نسفی،تصحیح بر مقدمه ماریژان موله،صفحه 115-112.
3-حکمت عبادت،صفحه 135
4-سوره رعد(13):آیه 28.
5-سوره ق(50):آیه 30.
برکات امام مهدى (علیه السلام) در زمان غیبت چگونه ارزانى اهل زمین مى شود؟
اگر چه ممکن است حضور شخصى امام زمان (علیه السلام) در بین مردم سبب شود که مسلمانان از برکات بیش ترى بهره مند شوند، ولى این گونه نیست که اگر شخص ایشان غایب بود، هیچ گونه فایده اى براى امت اسلامى و مردم نداشته باشد. در روایات فوآید گوناگونى براى حضرت در حال غیبت آمده است; از جمله:
1 ـ امام غائب (علیه السلام) واسطه فیض و امان اهل زمین: امام معصوم(علیهم السلام)امان اهل زمین اند، و اگر زمین از این حجت هاى الهى خالى بماند دنیا و اهلش نابود خواهند شد.
امام سجاد (علیه السلام) فرمود: «ما پیشواى مسلمانان و حجت بر اهل عالم و سادات مؤمنان و رهبر نیکان و صاحب اختیار مسلمانان هستیم; ما امان اهل زمین هستیم چنان که ستارگان امان اهل آسمانند. به واسطه ى ماست که آسمان بر زمین فرود نمى آید، مگر وقتى که خدا بخواهد; به واسطه ى ما باران رحمت حق نازل و برکات زمین خارج مى شود. اگر ما روى زمین نبودیم اهلش را فرو مى برد.» و آن گاه فرمود: «از روزى ک خدا آدم را آفریده تا حال هیچ گاه زمین از حجتى خالى نبوده است، ولى آن حجت گاهى ظاهر و مشهور و گاهى غایب، و مستور بوده است، تا قیامت نیز از حجت خالى نخواهد شد، و اگر امام نباشد خدا پرستش نمى شود.» سلیمان مى گوید عرض کردم: مردم چگونه از وجود امام غایب، منتفع مى شوند؟ فرمود: «همان طور که از خورشید پشت ابر بهره مى برند.» ینابیع المودة، ج 2، ص 217.
2 ـ امید بخشى به مسلمانان: ایمان و اعتقاد به امام غایب (علیه السلام) سبب امیدوارى مسلمانان نسبت به آینده ى پر مهر و صفاى خویش در عصر ظهور امامشان مى گردد. جامعه ى شیعى، طبق اعتقاد خویش به وجود امام شاهد و زنده، همواره انتظار بازگشت ایشان را دارد. هر چند او را در میان خود نمى بیند، اما خود را جداى از او نمى داند. حضرت همواره مراقب حال و وضع شیعیان خویش هستند، و این باعث مى شود تا شیعان به امید لطف و عنایت حضرتش براى رسیدن به یک وضع مطلوب جهانى تلاش کرده و در انتظار ایشان بسر ببرند.
3 ـ پاسدارى از آیین اسلام و دین خدا: یکى دیگر از فوآید امام غایب این است که عاشقان و سربازان آن حضرت، به امید عصر ظهور خود را براى دفاع از دین آماده مى نمایند.
حضرت على (علیه السلام) در این خصوص مى فرماید: «به برکت آن امام گروهى از مردم براى دفاع از دین و درهم کوبیدن فتنه ها آماده مى شوند، چنان که شمشیر و تیر به دست آهنگر تیز مى گردد; چشم آن ها به واسطه ى قرآن روشن است. تفسیر و معانى قرآن در گوششان گفته مى شود و شب و روز از جام حکمت و علوم الهى سیراب مى شوند.» نهج البلاغه صبحى صالح، خطبه 15
اوصاف مردم آخرالزمان
1- نماز راسبک شمرده وآنراضایع می کنند .
2- به دنبال آراء ونظرات هوس انگیز می روند.(از نظریات کسانیکه با نفسانیات آنان سازگار است پیروی می کنند )
3- در مقابل اربابان مال وثروت تعظیم می کنند بدون آنکه بدانند دین داردیا نه .
4- مردم دینشان را به دنیایشان میفروشند.(می گویند زن وبچه ما گرسنه است وخدا هم حافظ دین خودش)
5- دراین زمان دل مومن آب میشود.گناه را میبیند ولی کاری از دستش بر نمی آید .
6- منکر را معروف و معروف رامنکر میدانند
7- امنای جامه خیانت میکنند و خائنین جزو امناء قرار می گیرند .
8- راستگوها را تکذیب می کنند و دروغگوهارا آدمهای زرنگ میدانند .
9- زنان ریاست می کنند و بچه ها بر منبر ها می نشینند.
10- اولاد بر والدین خود جفا می کنند و مردم از دوستان خوب (مومن)بیزاری می کنند.
11- هرکس خمس وزکات می دهد فکر میکند که به مال خودش ضررمی رساند.
12- زنها را در تجارت شریک می کنند.(ناموس را به خاطر پول به خطر می اندازند.)
13- فقیرها راتحقیر می کنند و جوانمردی از بین میرود.
14- در تابستان باران می بارد و کسادی در تجارت پیش می آید.
15- ریختن خون مردم مباه و عادی میشود.
16- ظاهر مردم انسانی ولی باطنشان شیطانی است.
17- مردان شبیه زنان و زنان شبیه مردان می شوند
18- مردان به مردان و زنان به زنان اکتفا می کنند.
19- مساجد را زینت کنند ولی از نماز گزاران واقعی(مومنین)خالی باشد .
20- قرآن خوانها کم شوند .
21- دلهای مردم پر از کینه شود.
22- مردان همانند زنان آرایش کنند و طلا به گردن آویزان کنند.
23- مردان لباسهای ابریشمی و زنانه بپوشند.
24- مردم علنی رشوه بگیرند و ربا خواری کنند.
25- دین پست و ذلیل ، دنیا زیبا و عزیز میشود .
26- طلاق زیاد میشود و حقوق الهی جاری نمی شود.
27- زنان و دختران خواننده میشوند.
28- آلات موسیقی در خانه ها وارد می شود.
29- اغنیا برای تجارت به حج می روند.
30- اولاد زنا بیشتر شود وحرمتها دریده می شوند.
31- مردم به دنبال معصیت میروند و افراد بد بر انسان های خوب مسلط می شوند.
32- دروغ منتشر می شود و لجاجت و لجبازی زیاد میشود.
33- فقر شایع می شود و مردم به لباسهایشان افتخار می کنند .
34- غیرت از دین برداشته می شود .
35- در میان علماء و خطبا اختلاف پدید می آید .
36- مردم اگر دسته دسته از دین برگردند کسی غضبناک نمی شود .
37- قرآن را برای غیر خدا و شهرت و پول یاد بگیرند .
مردی می آید از تبار نور،از تبار عاشقان و شوریدگان. مردی که محمد(ص)از گل های خنده های نگاه او نشاط می یابد و ابو طالب در نیمه شبهای بیداریدل ؛با او رازدل می گوید و فاطمه بنت اسد باغ چشمانش رابه روی او می گشاید وتا گل شادمانی راآبشار لبخند او شکوفا کند.
مردی که طلوع مهر انگیز نگاهش، دیگر بارحلاوت وصال و عشق را در چشمه لایزال به جان پاکان می نوشاند و پیاله حیات عاشقان از نگاهش لبریز می شد.
علی فصیح ترین شعر حیات و زیبا ترین آواز آفرینش بود.
علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را
که به ما سوا فکندی همه سایه هما را
دل اگر خدا شناسی همه در رخ علی بین
به علی شناختم من به خدا قسم خدا را
طبیب درد مندان
یاس ها و نرگس ها در بی کران های گذر گاه هستی،عرشیان و زمینیان رادر هاله ای ازعطر و رویا می برند؛ چرا که عطر وجودشان را از وجودعلی (ع)به ودیعت گرفته اند!آبهای همه در یا های از انعکاس نام او می درخشند و می خندندو نسیم های بهاری،در وزش لا به لای شاخ و برگهای بید های مجنون نام او را زمزمه می کنندو نغمه خوش طنین نام اوست که این گونه بلبلان عاشق را به ترنم در آورده است و بهشت برای خاطر او تمام زنبق هایشان را نثار زمینیان کرده است؛او علی است؛طبیبی که هر کجاکه لازم باشدبر زخم ها مرهم می نهد و دل های نا بینا وگوش های ناشنواو زبانهای بی کلام را درمان می کند.
او علی(ع) است که غفلت و نادانی وحیرت و سر گردانی را معالجه و روشنی های حکمت و عرفان را تقدیم دل ها و جانهای تشته عاشقان الهی می کند.