چه شود خبر بیاید که از این سفر تو آیی
دل دردمندی برسد به یک نوایی
غم ما همیشه این بود که تو را ندیده مُردیم
تو بیا که زنده گردیم
به وصال خوب رویی دل وجان همه فدا شد
تو بیا که دل و جانی
به شب ستاره سر زن که رسم به آرزویی
برای روشن شدن فلسفه حجاب زن و راز تفاوت آن با پوشش مردان، توجه به مطالب ذیل لازم است:
1- توجه به رابطه پوشش با فرهنگ دینی
بر اساس فرهنگ اسلامی، انسان موجودی است که برای رسیدن به کمال و معنویّت خلق گردیده است. اسلام با تنظیم و تعدیل غرایز به ویژه غریزه جنسی و توجه به هر یک از آنها در حدّ نیاز طبیعی، سبب شکوفایی همه استعدادهای انسان شده و او را به سوی کمال سوق داده است.
پوشش مناسب برای زن و مرد عامل مهمی در تعدیل و تنظیم این غریزه است.
2- توجه به ساختار فیزیولوژی انسان
نوع پوشش زن و تفاوت آن با لباس مرد رابطهای مستقیم با تفاوتهای جسمی و روحی زن و مرد دارد.
در تحقیقات علمی در مورد فیزیولوژی و نیز روانشناسی زن و مرد ثابت شده که مردان نسبت به محرّکهای چشمیِ شهوتانگیز حساس ترند و چون تأثیر حس بینایی زیادتر است و چشم از فاصله دور و میدان وسیعی قادر به دیدن است، از سوی دیگر ترشّح هورمونها در مرد صورتی یکنواخت و بدون انقطاع دارد، مردان به صورتی گسترده تحت تأثیر محرّکهای شهوانی قرار میگیرند اما زنان نسبت به حس لمس و درد حساس ترند و به محرّکهای حسی پاسخ میدهند. حس لامسه بروز زیادی ندارد و فعالیتش محدود به تماس نزدیک است.
از این گذشته چون هورمونهای جنسی زن به صورت دورهای ترشخ میشوند و به طور متفاوت عمل میکنند، تأثیر محرّکهای شهوانی بر زن صورتی بسیار محدود دارد و نسبت به مردان بسیار کمتر است.
با توجه به مطالب فوق میتوان گفت: حجاب در اسلام از یک مسئله کلّی و اساسی ریشه گرفته است. اسلام میخواهدد انواع التذاذهای جنسی (چه بصری و لمسی و چه نوع دیگر) به محیط خانواده و در چهارچوب شرع و قانون اختصاص یابد و اجتماع تنها برای کار و فعالیت باشد، بر خلاف سیستم غربی که حضور در جامعه را با لذت جویی جنسی به هم میآمیزد و تعدیل و تنظیم امور جنسی را به هم میریزد.
اسلام قائل به تفکیک میان این دو محیط است و برای تأمین این هدف، پوشش و حجاب را توصیه نموده است، زیرا بی بند و باری در پوشش به معنای عدم ظابطه در تحریک غریزه و عدم محدودیت در رابطه جنسی است که آثار شوم آن بر کسی پوشیده نیست.
ج) آثار و فواید رعایت حجاب و پوشش دینی
1- بهداشت روانی اجتماع و کاهش هیجانها و التهاب جنسی که سبب کاهش عطش سیری ناپذیری شهوت است.
2- تحکیم روابط خانوادگی و برقراری صمیمیت کامل زوجین.
با رواج بی حجابی و جلوه گری زن، جوانان مجرد، ازدواج را نوعی محدودیت و پایان آزادیهای جنسی خود تلقّی میکنند وافراد متأهل هر روز در مقایسهای خطرناک میان آن چه دارند و ندارند، قرار میگیرند. این مقایسهها، هوس را دامن زده و ریشه زندگی را میسوزاند.
3- استواری اجتماعی و استیفای نیروی کار و فعالیّت
دختر و پسری که در محیط کار و دانشگاه تحریک شهوانی شوند، از تمرکز و کارآیی آنها کاسته میشود و حکومت شهوت بر اجتماع سبب هدر رفتن نیروی فکری و کاری است.
4- بالارفتن ارزش واقعیت زن و جبران ضعف جسمانی او
حیا، عفاف و حجاب زن میتواند در نقش عاطفی او و تأثیرگذاری بر مرد مؤثر باشد. لباس زن سبب تقویت تخیّل و عشق در مرد است و حریم نگه داشتن یکی از وسائل مرموز برای حفظ مقام و موقعیّت زن در برابر مرد است.
اسلام حجاب را برای محدودیّت و حبس زن نیاورده، بلکه برای مصونیّت او توصیه کرده است، زیرا اسلام راضی به حبس، رکود و سرکوبی استعدادهای زن نیست، بلکه با رعایت عفاف و حفظ حریم، اجازه حضور زن را یر اجتماع داده امّا از سوء استفاده شهوانی و تجاری منع کرده است.
ادامه بحت در ادامه مطلب
بنابر گواهی متون تاریخی ، دراکثر قریب به اتفاق ملت ها وآیین های جهان، حجاب دربین زنان معمول بوده است ؛ هرچند درطول تاریخ ،فراز ونشیب های زیادی راطی کرده وگاهی با اعمال سلیقه حاکمان ،تشدید یا تخفیف یافته است ، ولی هیچگاه بطور کامل ازبین نرفته است . مورخان به ندرت ازاقوام بدوی که زنانشان دارای پوشش مناسب نبوده ویا به صورت برهنه دراجتماع ظاهر می شدند ،یاد می کنند.
دانشمندان ، تاریخ حجاب وپوشش زن رابه دوران ما قبل ازتاریخ وعصر حجر نسبت می دهند ، کتاب « زن درآینه تاریخ » پس از طرح مفصل علل وعوامل تاریخی حجاب ، می نویسد : باتوجه به علل ذکر شده وبررسی آثارونقوش به دست آمده ،پیدایش حجاب به دوران پیش ازمذاهب مربوط می شود، وبه این دلایل ، عقیده عده ای که می گویند « مذهب » موجد حجاب می باشد، صحت ندارد، ولی باید پذیرفت که دردگرگونی و تکمیل آن بسیار موثر بوده است .1
پوشش زن در ادیان بزرگ الهی
حجاب در شریعت حضرت ابراهیم ( علیه السلام ):
درآئین مقدس حضرت ابراهیم ( علیه السلام ) مساله پوشش زنان ، حائز اهمیت بوده است . درکتاب تورات چنین می خوانیم : « رفقه »چشمان خود را بلند کرده واسحاق را دید واز شتر خود فرود آمد ، زیرا ازخادم پرسید : این مرد کیست که درصحرا به استقبال ما می آید ؟ خادم گفت : آقای من است . پس برقع خود را گرفته ، خود را پوشانید .» 18
ازاین بیان روشن می شود که پوشش زن در مقابل نامحرم در شریعت حضرت ابراهیم ( علیه السلام وجود داشته است ؛ زیرا « رفقه » در مقابل اسحاق که به او نامحرم بود ، ازشتر پیاده شدو خود را پوشاند تا چشم اسحاق به او نیفتد .
حجاب درآیین یهود:
دراصول اخلاقی « تلمود » که یکی از کتاب های مهم دینی و درحقیقت فقه مدون و آیین نامه زندگی یهودیان است ، آمده : « اگرزنی به نقض قانون یهود می پرداخت، چنانچه مثلا بی آنکه چیزی برسر داشت به میان مردم می رفت ویا در شارع عام نخ می رشت یا با هرسنخی ازمردان درد دل می کرد یا صدایش آنقدر بلند بود که چون درخانه اش تکلم می نمود ، همسایگانش می توانستند سخنان او را بشنوند ، درآن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهریه اوراطلاق دهد . » 19
حجاب درآیین مسحیت:
در کتاب انجیل آمده است : پولس دررساله خودبه قدنتیان تصریح می کند :
« اما می خواهم شما بدانید که سرهرمرد ، مسیح است و سرزن ، مرد وسر مسیح ، خدا. هرمردی که سرپوشیده دعا یا نبوت کند سر خود رارسوا می نماید . اما هرزنی که سربرهنه دعا کند ، سرخود را رسوا می سازد ؛ زیرا این چنان است که تراشیده شود. زیرا اگر زن نمی پوشد ، موی را نیز ببرد واگر زن را موی بریدن یا تراشیدن قبیح است ، باید بپوشد ؛ زیرا که مرد اززن نیست ، بلکه زن ازمرد است و نیز مرد اززن نیست ، بلکه زن ازمرد است ونیز مرد به جهت زن آفریده نشده ، بلکه زن برای مرد . ازاین جهت زن می باید عزتی برسرداشته باشد ، به سبب فرشتگان ... دردل خود انصاف دهید آیا شایسته است که زن نا پوشیده نزد خدا دعا کند.» 20 پس در جایی که برای دعا باید سرزن پوشیده باشد، به هنگام روبه روشدن با نامحرم پوشش سرلازم تر خواهد بود.
ونیز درانجیل ، دررساله پولس ، به تیمو تاوس می گوید : « وهمچنین زنان خود را بیارایند به لباس حیا وپرهیز، نه به زلف ها وطلا و مروارید ورخت گران بها ، بلکه چنان که زنانی را می شاید که دعوای دینداری می کنند به اعمال صالحه . » 21
بقیه بحث و عکس های مربوطه در ادامه مطلب دیدن فرماید
سالروز میلاد پیامبر اکرم رسول حق و آخرین مرسل توحید
و آخرین مرسل توحید و برزگ مردیکتا پرستی و وحدت و همبستگیمحمد مصطفی(ص) را به عموم مسلمانان بخصوص برادران و خواهران مدیرو پر تلاش وبلاگ نویس
تبریک و تهیت عرض می نمایم و هفته با شکوه وحدت را با شروع بهار طبیعت و بهار اسلام به بهاری دلان مسلمان
شاد باش می گویم همیشه با هم و برای هم وبه راه دین محمدی بر پا و استوار باشین
ای فروغ ابدیت در نگاه تو
شیرینی بندگی در کام دوستداران تو
روزی که مهر مُهر خود را نگاشت
با روی ماه تو خود راچنین نوشت
آمدی سراسر هستی به زیر پای خود
چنان به اهتزاز کشیدی که تا ابد
هر آنچه که بود و هست خود را
به زیر نگین تو دید و بس
راز دار اسرار حق بودی و امین وحی
ای نیکو خصال و نیکو سرشت
هر کنگره از کنگره های طاق شرک
با عشق توو دیدارتو فرو ریخت
بانگ رسای عشق تو در هر کوی و برزن است
آن روز که خدا نام تو را به نور حق سرشت
هم اهل زمین دوستدار تو و هم اهل بهشت
ایمان به پای تو بوسه ها زند
ای بوی عطر تو بهتر از بوی بهشت
روی ماهت به ماه طعنه میزند
زه بس که زیباو خوب رویی ای حبیب عشق
دستی که بر در تو در زند بی بهره نیست
آبی که بر روی تو بوسه زند گلاب بهشت
روز مولود تو روز تولد آزادگی است
ای طاق ابرویت طاق بستان بهشت
از بس دل بهانه روی تو می کند
دیده بسان چشمه روان در انتظار
گر بیند تورا دگر ندارد آرزوی بهشت
بیا به خانه دلم دمی به میهمانی
ای زاده در ربیع عشق و ای رسول بهشت
به این سرای بیچارکی من نظری افکن
که با توزنده می شوم ای نیکو سرشت
برای مسلمانیم تویی ملاک و بس
که هر چه خدا گفت بر سینه تو نوشت
برای من سنت تو و هردو امانت ات
کتاب و عترت و رسم و راه زندگی ات
جواز گذر از راه های سخت ودراز
رساندم به اوج و به سر زمین بهشت
آری بهشت بدون تو بی ارزش و بی رونق است برای من
ادامه مطلب...
بسم الله الرحمن الرحیم،
اللهم صل على محمد وآل محمد،
اللهم العن صنمی قریش وجبتیهما وطاغوتیهما وإفکیهما وابنتیهما اللذین خالفا أمرک ،
وأنکرا وحیک ، وجحدا انعامک وعصیا رسولک
، وقلبا دینک ، وحرَّفا کتابک ، وأحبا أعداءک وجحدا آلاءک وعطلا أحکامک،
وأبطلا فرائضک وألحدا فی آیاتک، وعادیا أولیاءک ووالیا أعداءک وخربا بلادک، وأفسدا عبادک
شوق تو به لاله جان خواهد داد / تکبیر تو کعبه را تکان خواهد داد
فرخنده سالروز آغاز ولایت مولایمان را به تمام آزادگان و منتظران ظهور حضرت اش خالصانه تبریک و شادباش عرض می نمایم
اللهم صل علی محمد و اله محمدوعجل لولیک الفرج
و آنگاه که در هر لباس و هر دین و مذهب و مسلک و هر ملیّت به ندای درون پاسخ صحیح داده شود سخن تو سخنی می شودکه در جان شنونده رسوخ می کند.
و ای انسانها در زیر یک چتر و در زیر بارانی از وحدت دلها همه با هم به نماز عشق و عبودیت در زندگی بایستید.
دخترم هیچ کس و هیچ چیز دیگری در این دنیا نمی توان یافت که شایسته آن باشد که دختری ناخون پای خود را برای ان عریان کند.
برهنگی بیماری عصر ماست به گمان من تن تو باید مال کسی باشد که روحش را برای تو عریان نموده است...انسان باش... پاک و یک دل باش زیرا گرسنه بودن ... صدقه گرفتن و در فقر بودن بارها قابل تحمل تر از پست و بی عاطفه بودن.
(چارلی چاپلین)
من با بر خورد با این وصیت چارلی چاپلین به این فکر افتادم تا برای شما هم مطرح کنم و برداشت شما رو هم در این رابطه بدونم (انسانیّت در هر جا همان انسانّیت خواهد بود یا نه)؟؟؟؟؟
مثل ماهی در دستانت می مانم ای عزیز غایب از نظر
امسال سال توست ای یوسف فاطمه هر سال؛ سال تو بوده اما امسال سال دیگری است
خدایا من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم
که تو در عرش کبریای خودنداری
من چون تویی دارم و تو چون خود نداری
فال حافظ:
یا رب سببی ساز که یارم به سلامت باز آید وبر هاندم از بند ملامت
خاک ره آن یار سفر کرده بیارید تا چشم جهان بین کنمش جای اقامت
http://www.iraneshgh.info/link/download.asp?DownloadID=36